2021-11-15 08:17:00• hírek • Bede Emőke

Előzetesbe került az anyósát bántalmazó férfi

Előzetes letartóztatásba került F. Alexandru Vasile azt követően, hogy szombaton, az éj leple alatt behatolt az anyósa otthonába, majd fenyegetések révén akarta szexuális aktusra bírni az asszonyt.

Az erdődi rendőröket vasárnap arról értesítette egy fiatal férfi, hogy előző éjszaka valaki rátört a 72 éves nagymamájára és megerőszakolta. A bejelentés alapján a hatóság nyomozást indított, melynek részeként az idős asszonyt egy igazságügyi orvosszakértő vizsgálta meg, majd megállapította, hogy a sértett szerencsére nem lett nemi erőszak áldozata. Ezzel párhuzamosan a rendőrségnek sikerült azonosítania és elfognia az elsőszámú gyanúsítottat, egy 52 éves, szintén helybéli férfit, akit első körben 24 órára őrizetbe vettek, majd az ügyészség kezdeményezte ellene az előzetes letartóztatást is.


A szatmári bíróság még vasárnap jóváhagyta az ügyészség javaslatát, és F. Alexandru Vasilét nemi erőszak kísérlete, fenyegetés és magánlaksértés miatt 30 napos előzetes letartóztatásba helyezte. A gyanúsított ügyvédje egyébként kérelmezte, hogy védencét ne előzetesbe, hanem hatósági felügyelet alá helyezzék, viszont a bíróság ezt kategorikusan elutasította.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: